Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ateş görmek

Rüyada yanan ateş görmek

Rüyada yanan ateş görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yanan ateş gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada kendini ateşte yanarken görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, işlerin çok iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak hiç hesapta olmayan bir seyahate, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işarettir.

Rüyada ateşte yanan birini görmek bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, kendisine ev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan ateşe odun atmak maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eşe dosta yardım edileceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada sobada yanan ateş görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan ateşe su dökmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine işaret eder.

Rüyada ateşte yanan insan görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments