Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yalanı ortaya çıkarmak

Rüyada yalanı ortaya çıkarmak

Rüyada yalanı ortaya çıkarmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, eşinden yana huzurlu olacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına işarettir.

Rüyada yalanı ortaya çıkarmak gördüyseniz:

  • Başka kimselerle birlikte ekip çalışmaları yapabilirsiniz.

Rüyada yalanı ortaya çıkarmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada ortaya pislemek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada ortaya sıçmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada ortaya çıkmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine tabir olunur.

Rüyada köpek tarafından yalanmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin yalan söylediğini görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneye yalan söylemek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yalan söylediğini görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments