Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı polis görmek

Rüyada yakışıklı polis görmek

Rüyada yakışıklı polis görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada yakışıklı polis gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir.

Rüyada yakışıklı polis görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini çok yakışıklı görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, maaşının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı delikanlı görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yakışıklı ünlü görmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, umutsuzluk yaşanacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yakışıklı görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yakışıklı görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkekle öpüşmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeğe sarılmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments