Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının kaçtığını görmek

Rüyada yakınının kaçtığını görmek

Rüyada yakınının kaçtığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınının kaçtığını gördüyseniz:

  • Kendinizi boşu boşuna üzmeyin.

Rüyada yakınının kaçtığını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, kazancında bereketin artacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakının kaçırıldığını görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının kaçırıldığını görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret eder.

Rüyada yakınını kaçırıldığını görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bir yakınının kaçırıldığını görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yakınının evden kaçtığını görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı kaçırmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments