Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının kaçırıldığını görmek

Rüyada yakının kaçırıldığını görmek

Rüyada yakının kaçırıldığını görmek işlerin iyiye gideceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulur.

Rüyada yakının kaçırıldığını gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk yaşayacaksınız.

Rüyada yakınını kaçırıldığını görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, parasının ve malının artacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada yakınının kaçırıldığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yakınının evden kaçtığını görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının kaçtığını görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, zor günlerin uzaklaşacağına, işine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının kaçırıldığını görmek yaralarına da merhem olacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınının kaçırıldığını görmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının kaçırıldığını görmek malın bereketinin artmasına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden kaçtığını görmek tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments