Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının düğününü görmek

Rüyada yakınının düğününü görmek

Rüyada yakınının düğününü görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret eder.

Rüyada yakınının düğününü gördüyseniz:

  • Açıklık ya da netlik kazandırılması gereken konularda belli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yakınının düğününü görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşının düğününü görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mutluluğu yakalayacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakının düğününü görmek yönlendireceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yakınının düğün görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine inanılır.

Rüyada yakının düğününü görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın akrabanın düğününü görmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının düğününü görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments