Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının düğününü görmek

Rüyada bir yakının düğününü görmek

Rüyada bir yakının düğününü görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, hayattan yana keyif bulacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada bir yakının düğününü gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yakının düğününü görmek hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yakınının düğün görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalettir.

Rüyada bir yakınının düğününü görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, variyet sahibi olacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine işaret eder.

Rüyada bir yakının düğününü görmek sorunların elbirliği ile aşılacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet eder.

Rüyada yakınının düğününü görmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet eder.

Rüyada yakın akrabanın düğününü görmek içsel güvensizliklerinize, büyük bir işe kavuşacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının düğününü görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğüne çağrılmak bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments