Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının bebeği olduğunu görmek

Rüyada yakınının bebeği olduğunu görmek

Rüyada yakınının bebeği olduğunu görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, işlerinin bir anda bozulacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada yakınının bebeği olduğunu gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız sizi bazı konularda engellemek isteyebilir.

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine inanılır.

Rüyada yakınının bebeği olduğunu görmek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada yakın birinin bebeği olduğunu görmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının erkek bebeği olduğunu görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının bebeği olduğunu görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yakınının bebeğinin olduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının bebeği olduğunu görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü yakını görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments