Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yakını görmek

Rüyada ölü yakını görmek

Rüyada ölü yakını görmek sağlığının yerine geleceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yakını gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada ölü yakınını diri görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü bir yakınına sarılmak rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölü bir yakınını diri görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının ölüp dirildiğini görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada ölü yakınıyla konuşmak çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölü yakınını öpmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yakınımızı görmek duymadığı sözleri duyacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments