Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını sakal görmek

Rüyada yakınını sakal görmek

Rüyada yakınını sakal görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, günaha gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Rüyada yakınını sakal gördüyseniz:

  • Herkes sizden beklentiler konusunda açık olmayabilir.

Rüyada yakınını sakal görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir yakınını sakallı görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sakallı genç görmek bir sebeple başka yollar aranacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada sakalını tıraş etmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırlaşmış sakal görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, yeniden can bulacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sakal fırçası görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin sakal traşı olduğunu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını sakallı görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments