Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını namaz kılarken görmek

Rüyada yakınını namaz kılarken görmek

Rüyada yakınını namaz kılarken görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, yeni malların alınacağına, varlıklı kimse olacağına, sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını namaz kılarken gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada namaz kılan yakınını görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada bir yakınını namaz kılarken görmek işinin en iyisi olacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yakınını namaz kılarken görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakının namaz kıldığını görmek üstünlük elde edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının namaz kıldığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınının namaz kıldığını görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakınının namaz kıldığını görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza işaret eder.

Rüyada imam namaz kılanları görmek zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, el açmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments