Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakının namaz kıldığını görmek

Rüyada yakının namaz kıldığını görmek

Rüyada yakının namaz kıldığını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada yakının namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada bir yakının namaz kıldığını görmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına işarettir.

Rüyada yakınının namaz kıldığını görmek iş hayatının düzeleceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının namaz kıldığını görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada yakının namaz kıldığını görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir yakınını namaz kılarken görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, ailesini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan yakınını görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada yakınını namaz kılarken görmek yeni şeyler deneneceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdestsiz cuma namazı kılmak üzücü haberler alacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments