Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam namaz kılanları görmek

Rüyada imam namaz kılanları görmek

Rüyada imam namaz kılanları görmek malının ve parasının ziyan olacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada imam namaz kılanları gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada imam namaz kılanları görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılan imam görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada imamla namaz kılmak maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet eder.

Rüyada imam arkasında namaz kılmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada imamın önünde namaz kılmak başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada namazda imamlık yapmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine rivayet eder.

Rüyada imamın arkasında namaz kıldığını görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, riske atılacağına inanılır.

Rüyada imam olup cemaate namaz kıldırmak sevginin ve huzurun hâkim olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments