Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını bıçaklamak

Rüyada yakınını bıçaklamak

Rüyada yakınını bıçaklamak öz güven kazanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, isabetli kararlar alacağına, tövbe etmeye, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınını bıçaklamak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Rüyada yakınını bıçaklamak sorunların aşılacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına işarettir.

Rüyada tanıdığı birini bıçaklamak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada aslan bıçaklamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adam bıçakladığını görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, bunun da geleceğine rivayet eder.

Rüyada bıçaklamak ve bıçaklanmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kadını bıçaklamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada birden fazla kişiyi bıçaklamak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada eşinin bıçakladığını görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, sevinç ve sürura, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments