Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaş görmek

Rüyada yakın arkadaş görmek

Rüyada yakın arkadaş görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, iyi habere, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakın arkadaş gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşa küsmek üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yakın arkadaşına aşık olmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada en yakın arkadaşının görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının nişanlandığını görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, tatsızlık olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşın ağladığını görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments