Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek

Rüyada yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek

Rüyada yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşlarının öldüğünü gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada yakın arkadaşının öldüğünü görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını öldürmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına yorulur.

Rüyada en yakın arkadaşını öldürmek insanların saygısının kazanılacağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşının öldüğünü duymak kazancın her geçen gün daha da artacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşlarının öldüğünü görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşının öldüğünü görmek burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına inanılır.

Rüyada yakın arkadaşını öldüğünü görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, fikirlerinin çatışacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşın öldüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments