Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, canın sıkılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, ister istemez çok üzüleceğine yorulur.

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler var.

Rüyada ünlü biriyle yakın arkadaş olmak yeni maddi kapıların size açılacağın, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının ünlü olduğunu görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle arkadaş olmak haksızlıkların ortadan kalkacağına, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle arkadaş olmak aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı ünlü görmek çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, büyük kazanç elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının ünlü olduğunu görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, kalben çok rahat edileceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına alamet eder.

Rüyada ünlülerle arkadaş olmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlüyle arkadaş olmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, dedikodu edeceğine, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments