Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakaya çiçek takmak

Rüyada yakaya çiçek takmak

Rüyada yakaya çiçek takmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakaya çiçek takmak gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada yakaya çiçek takmak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada yakaya iğne takmak sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada yakaya broş takmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, ticarette öne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakaya altın takmak yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaka takmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada başa çiçek takmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiçekli taç takmak hoş olaylar yaşayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiçekten taç takmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, işlerindeki karın artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments