Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakadan tutmak

Rüyada yakadan tutmak

Rüyada yakadan tutmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada yakadan tutmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Rüyada yakadan tutmak şansın ve bahtının da açılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine işaret eder.

Rüyada birinin yakasından tutmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yakasını tutmak ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada sobayı yakamamak kurulu düzeni olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hırsızlık yaparken yakalanmak aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, ortak işlere gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle yakalanmak sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına yorulur.

Rüyada başkası tarafından yakalanmak başarıların devamlı olacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada ışık yakamamak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments