Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaka kartı görmek

Rüyada yaka kartı görmek

Rüyada yaka kartı görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaka kartı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, işinizi veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada yaka kartı görmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kart oynamak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dertlerin sona ereceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada karda araba sürmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karda mantar görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine inanılır.

Rüyada karda balık görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada karda dondurma yemek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada karda oturmak iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın kart almak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, can sıkıcı haberler almaya, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments