Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karda oturmak

Rüyada karda oturmak

Rüyada karda oturmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, sermaye kaybedeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine inanılır.

Rüyada karda oturmak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada karda oturduğunu görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalettir.

Rüyada karda oturmak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda top oynamak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada banka kartları görmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kart oyunu görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada karda kayıp düşmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına yorulur.

Rüyada ayakkabısız karda yürümek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karda uçmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments