Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havada koşmak

Rüyada havada koşmak

Rüyada havada koşmak çok rahat bir döneme girileceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, küslükleri bitireceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada koşmak gördüyseniz:

  • Tuhaf teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada yağmurlu havada koşmak kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, bereketli işler yapılacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada havada koşmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine inanılır.

Rüyada havada uçan balık görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulur.

Rüyada birisi tarafından havaya kaldırılmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada helikopteri havada görmek kazancın daha da arttırılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada at görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, kötü gününden de geri duracağına delalet etmektedir.

Rüyada havada takla attığını görmek hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada havada göz görmek attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, mevki makam sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments