Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek

Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek

Rüyada yağmurda yürüdüğünü görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, rütbesinin artacağına, geri planda kalacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada yağmurda yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme veya asılsız haberler türünde işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yağmurlu suda yürümek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yağmurda yalın ayak yürümek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, adını kirleteceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda biriyle yürümek büyük bir yenilgi alacağına, ekmeğinin verimli olacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda sevgiliyle yürümek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına alamet eder.

Rüyada yağmurda çamurda yürümek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber delalet etmektedir.

Rüyada yağmurlu havada yürümek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurlu yolda yürümek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments