Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı zeytin görmek

Rüyada yağlı zeytin görmek

Rüyada yağlı zeytin görmek çalıştığına değeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, çok sıkıntı çekeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı zeytin gördüyseniz:

  • Ticaret, alım satım, reklam, bilişim, pazarlama konularında görüşmeler artabilir.

Rüyada zeytin yağlı sarma görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, rızkının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin yağlı dolma yemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağlı zeytin görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin yağlı sabun görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kapıya yağ görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağlı pişmiş et görmek duygularının karşılığını alamayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı saç görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada yağlı yoğurt yemek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, imkân sahibi olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments