Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı pişmiş et görmek

Rüyada yağlı pişmiş et görmek

Rüyada yağlı pişmiş et görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, parasının ve malının artacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine alamet eder.

Rüyada yağlı pişmiş et gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada pişmiş yağlı et görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada yağlı pişmiş et görmek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa delalettir.

Rüyada yağlı et yemek olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ yağlı et görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, şansının artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağarken dua ettiğini görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağsız et görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı çiğ et görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yağlı et görmek büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments