Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı yufka görmek

Rüyada yağlı yufka görmek

Rüyada yağlı yufka görmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, bunun farkına varacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, işleri yoluna sokacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı yufka gördüyseniz:

  • Size yapılan önerileri iyice düşünüp, süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada yağlı yufka ekmek yemek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı yufka yemek düşmanlarını kaybetmeye, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı yufka ekmek görmek mal ve para kazanılacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada yağlı yufka görmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, son model arabaya sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada kat kat yufka görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yufka ekmek ıslatmak bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kazancın daha da arttırılacağına, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yufkadan börek görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, başarıya ulaşacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Rüyada küflenmiş yufka görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments