Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı görmek

Rüyada yağlı görmek

Rüyada yağlı görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağlı gördüyseniz:

  • Evli bir erkek bile olsanız sizde yeni heyecanlar uyandıracak bir maceraya başlamansı olasıdır.

Rüyada yağlı peynir görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına inanılır.

Rüyada yağlı yemek yemek yaşamının yoluna gireceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yere yağ döküldüğünü görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada halıya yağ döküldüğünü görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağlı pişmiş et görmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada pencereden kar yağmış görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağarken araba kullanmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağa ekmek banmak eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments