Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bazlama açmak

Rüyada bazlama açmak

Rüyada bazlama açmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yol alacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bazlama açmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Rüyada bazlama açmak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada bazlama ekmek pişirmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada bazlama gözleme görmek başarılarının sürekli olacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada bazlama yapmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada bazlama yaptığını görmek birikim yapacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet eder.

Rüyada bazlama yağlamak bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet eder.

Rüyada bazlama ekmek görmek hakkını yedirtmeyeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bazlama pişirmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, çekilen hasretin biteceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments