Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının olmadığını görmek

Rüyada bacaklarının olmadığını görmek

Rüyada bacaklarının olmadığını görmek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, zenginliğinin süreceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının olmadığını gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Rüyada bacağının olmadığını görmek bilgi ile donanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının olmadığını görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağın olmadığını görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada birinin bacağının olmadığını görmek onlara hocalık edeceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının olmadığını görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, şöhretli biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının bacağının olmadığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bacakların olmadığını görmek her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir bacağının olmadığını görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments