Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek

Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek

Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinde kara geçeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yarar getireceğine delalettir.

Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek gördüyseniz:

  • Yurtdışında çalışanlar ülkelerine dönme kararı alabilirler.

Rüyada yabancı erkekle evlenmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle evlenmek moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancıyla evlenmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancıyla evlendiğini görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir adamla evlenmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, gözyaşlarının dineceğine, kendine çeki düzen vereceğine delalet eder.

Rüyada yabancı kadınla evlenmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle evlenmek istenmeyen bir yolculuğa, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments