Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biriyle evlenmek

Rüyada yabancı biriyle evlenmek

Rüyada yabancı biriyle evlenmek maddi olarak çok rahat olunacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, sevinçli haberler geleceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hem yıpranacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek sakarlıklara ya da kazalara karşı tedbirli olmalısınız.

Rüyada yabancıyla evlendiğini görmek işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yabancı kadınla evlenmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Rüyada yabancıyla evlenmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı adamla evlenmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir kadınla evlenmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hoş olaylar yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı erkekle evlenmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir adamla evlenmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments