Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birinden kaçmak

Rüyada yabancı birinden kaçmak

Rüyada yabancı birinden kaçmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yabancı birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Konuları araştırmanızda fayda var.

Rüyada yabancı birinden kaçmak problemlerle baş etmekte zorlanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine işarettir.

Rüyada yabancı adamlardan kaçmak olmayacak hayallere kapılacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancıdan kaçmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir erkekten kaçmak maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, evlerine dünürcü geleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada yabancı adamdan kaçmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı askerden kaçmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir beladan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yabancı birine sarılmak küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, ailesini hem gururlandıracağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kağıt para bulmak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, işe gösterilen ilginin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments