Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birinden ekmek almak

Rüyada yabancı birinden ekmek almak

Rüyada yabancı birinden ekmek almak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Rüyada yabancı birinden ekmek almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Rüyada yabancı birinden ekmek almak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada yabancı birine ekmek vermek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı kızla öpüşmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine yorulur.

Rüyada yabancı bir ülkede okumak elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı birini hamile görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kadın görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına işarettir.

Rüyada yabancı bir evde banyo yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir eve girmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments