Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunda kıl görmek

Rüyada kendi vücudunda kıl görmek

Rüyada kendi vücudunda kıl görmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yeni işlere girileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kendi vücudunda kıl gördüyseniz:

  • Bazı istekleriniz diğerlerine mantıksız görünebilir.

Rüyada vücutta siyah kıl görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada vücudu kıllı görmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet eder.

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bunun için sabırsızlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudun kıllanmasını görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, işinin başına geçeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Rüyada kadın vücudunda kıl görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, canlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudu kıllı bayan görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalettir.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada vücudun kıllandığını görmek bol bol moral depolanacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments