Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutsuz kafa görmek

Rüyada vücutsuz kafa görmek

Rüyada vücutsuz kafa görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada vücutsuz kafa gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada vücutsuz kafa görmek güç ve kudret kazanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafası insan vücudu yılan görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada vücutta dövme görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada vücudunda alerji görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, zengin için yoksulluğa, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda kıl çekmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta karınca görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, onlara çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu mosmor görmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments