Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu kılsız görmek

Rüyada vücudunu kılsız görmek

Rüyada vücudunu kılsız görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına inanılır.

Rüyada vücudunu kılsız gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Rüyada vücutta beyaz kıl görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına işarettir.

Rüyada vücut kıllarının uzadığını görmek rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sağlığını geri kazanacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta çok kıl görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işarettir.

Rüyada birinin vücudunda kıl görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada vücudun kıllandığını görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücudundaki kılları temizlemek sağlığının yerinde olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına rivayet eder.

Rüyada vücut kılı kesmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Rüyada vücuttan kıl çıkarmak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments