Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunu kesmek

Rüyada vücudunu kesmek

Rüyada vücudunu kesmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet eder.

Rüyada vücudunu kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada vücut kılı kesmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudu kesmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine delalet eder.

Rüyada vücuttaki kılları kesmek tersliklerin yoluna gireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine inanılır.

Rüyada kendi vücudunu kesmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundaki kılları kesmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu kesmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine delalettir.

Rüyada vücut kıllarını kesmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, işlerin kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl kesmek önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments