Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudu kesmek

Rüyada vücudu kesmek

Rüyada vücudu kesmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ününün çoğalacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada vücudu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı oluyor ya da inat ediyor olabilirsiniz.

Rüyada kendi vücudunu kesmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına inanılır.

Rüyada vücut kıllarını kesmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada vücuttaki kılları kesmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunu kesmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücut kılı kesmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada vücudundan kıl kesmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada vücudundaki kılları kesmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudu kesmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments