Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi vücudunu kesmek

Rüyada kendi vücudunu kesmek

Rüyada kendi vücudunu kesmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, maddi güç sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi vücudunu kesmek gördüyseniz:

  • Bırakın biraz da herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Rüyada vücudunu kesmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada vücut kıllarını kesmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücuttaki kılları kesmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına yorulur.

Rüyada vücudu kesmek işinden geri kalacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada vücudundaki kılları kesmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudundan kıl kesmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, doğru yolu bulacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada vücut kılı kesmek tamamen içine kapanacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi vücudunu kesmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments