Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda karınca görmek

Rüyada vücudunda karınca görmek

Rüyada vücudunda karınca görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, beklediklerini duyacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda karınca gördüyseniz:

  • İşlerinizi veya sorumluluklarınızı ertelemeyin.

Rüyada vücudunda karıncalar görmek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada vücudundan karınca çıktığını görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda karınca görmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, başarısızlıklara düşeceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vücudu karınca sarmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda karınca gezdiğini görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada vücutta karınca görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalet etmektedir.

Rüyada karıncanın vücudunda gezdiğini görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına delalet eder.

Rüyada karınca duasını görmek işlerinin bu yüzden aksayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments