Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda dikiş görmek

Rüyada vücudunda dikiş görmek

Rüyada vücudunda dikiş görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hatalarını düzelteceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunda dikiş gördüyseniz:

  • Bazı kişileri gereğinden fazla ciddiye almanız, olayların akışını veya bazı bilgileri tamamen yanlış yönde algılamanız ya da yanlış yolda ilerlemeniz anlamına gelebilir.

Rüyada vücutta dikiş görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada vücudunda dikiş görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada vücuda dikiş atıldığını görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda dikiş izi görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine alamet eder.

Rüyada vücutta dikiş izi görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunu dikişli görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş yüzüğü görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden dikiş iğnesi toplamak ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments