Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada voleybol oynamak

Rüyada voleybol oynamak

Rüyada voleybol oynamak geçim derdinin olmayacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına işarettir.

Rüyada voleybol oynamak gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Rüyada voleybol oynamak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla voleybol oynamak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, el açmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle voleybol oynamak zorlukların ve engellerin aşılacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalet eder.

Rüyada voleybol topu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada voleybol maçı görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada voleybol sahası görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Rüyada voleybol filesi görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, işlerin yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada voleybol oynadığını görmek eve kapanacağına, kazancının artacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments