Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada voleybol filesi görmek

Rüyada voleybol filesi görmek

Rüyada voleybol filesi görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada voleybol filesi gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada voleybol filesi görmek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada file su içirmek gamsız bir hayat süreceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada voleybol oynadığını görmek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla voleybol oynamak parasız ve işsiz kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada file bindiğini görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada file sarılmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle voleybol oynamak harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, kötü noktalara geleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada file su vermek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments