Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizle gittiğini görmek

Rüyada valizle gittiğini görmek

Rüyada valizle gittiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işindeki verimin artacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, borçlarını bitireceğine işaret eder.

Rüyada valizle gittiğini gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmek zor olsa da, evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada valiz görmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, maddi durumun düzeltileceğine, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işarettir.

Rüyada dolu valiz görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada yeşil valiz görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, insanlarla iç içe olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde valiz görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kirli valiz görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada valize çamaşır koymak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına delalettir.

Rüyada ağır valiz taşımak zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada valizle yolculuğa çıkmak sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments