Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini valizle görmek

Rüyada birini valizle görmek

Rüyada birini valizle görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, başarısının azalacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine yorulur.

Rüyada birini valizle gördüyseniz:

  • Yapılması gereken acil değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada valiz hazırlamak kazancının artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, beklenen mirasın alınacağına delalet eder.

Rüyada valiz satın almak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük valiz görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde valiz görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada valize ayakkabı koymak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, insanlara iş öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada valiz düzeltmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada valizi görmek en pahalı evlerde oturacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada birinden valiz almak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments