Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi bir hayvan görmek

Rüyada vahşi bir hayvan görmek

Rüyada vahşi bir hayvan görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi bir hayvan gördüyseniz:

  • Ufkunuzu genişletmek, sınırlarınızı büyütmek istiyorsanız bir şeyler yapmalısınız.

Rüyada vahşi hayvanla mücadele etmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanı öldürmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada vahşi hayvanlardan kaçmak aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvandan kaçmak kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, sarsılacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına tabir olunur.

Rüyada vahşi hayvan saldırısı görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine inanılır.

Rüyada vahşi hayvan beslemek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada vahşi hayvanlar tarafından kovalanmak başarılarının devam edeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vahşi hayvan görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments