Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vahşi eşek görmek

Rüyada vahşi eşek görmek

Rüyada vahşi eşek görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, gergin olacağına, kısmet alacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada vahşi eşek gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada vahşi eşek görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vahşi atlar görmek iyi bir aile reisi ve baba olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada vahşi hayvanla konuşmak gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına inanılır.

Rüyada vahşi hayvan ısırması görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, şansının açılacağına işarettir.

Rüyada vahşi geyik görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada vahşi hayvan öldürmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, evliliğinde mutlu olacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada vahşi insan görmek maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına işarettir.

Rüyada vahşi aslan görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments