Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve dut görmek

Rüyada üzüm ve dut görmek

Rüyada üzüm ve dut görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulur.

Rüyada üzüm ve dut gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada üzüm ve dut yemek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve dut görmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dut ve üzüm görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada dut üzümü görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlığının da bozulacağına, bolluk içine olacağına inanılır.

Rüyada dut üzümü yemek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah dut üzümü yemek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada iri dut görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments