Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm sergisi görmek

Rüyada üzüm sergisi görmek

Rüyada üzüm sergisi görmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, işinde itibar edineceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada üzüm sergisi gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada üzüm sergisi görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çeyiz sergisi görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sergiye gitmek makam edineceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada karpuz sergisi görmek mutluluğun kapıyı çalacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kitap sergisi görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Rüyada sergi görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sergi açmak bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Rüyada takı sergisi görmek çok iyi bir duruma geleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments