Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sergiye gitmek

Rüyada sergiye gitmek

Rüyada sergiye gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada sergiye gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada sergiye gitmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada karpuz sergisi görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, günah işlemekten korunacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya delalet eder.

Rüyada sergi açmak bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm sergisi görmek ilerleyeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kitap sergisi görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sergi görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada çeyiz sergisi görmek kısmetlerin çoğalacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet eder.

Rüyada takı sergisi görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments